Reviews

Hier alle reviews

Inmiddels ben ik weer thuis van vakantie en zijn we precies 3 weken na de behandeling en ben ik heel blij te kunnen melden dat ik nergens meer last van heb. Klinkt misschien een beetje officieel maar dat komt omdat ik zo blij en opgelucht ben.

Mevr. V.

We zijn op vrijdag bij jou geweest en hebben toen de eerste dagen erna, tot we de week later in de nacht van woensdag op donderdag op vakantie gingen, nog flink gekamt. Is toch moeilijk in het begin om het los te laten.

Familie B. regio Breda

In de zomervakantie logeerde mijn kleindochter bij mij.

Zij was net van een kamp teruggekomen en zo kwam het dat de luizen die ze daar had opgedaan ook bij haar grootmoeder terecht kwamen!! Ik kwam daar na een paar dagen achter. Meteen bij de drogist flesje gehaald, gedaan wat er op de gebruiksaanwijzing stond en dagelijks flink gekamd met de beste metalen kam. Na een herhaalbehandeling na een week (zoals in de gebruiksaanwijzing staat), waren de luizen niet weg.

mevrouw DB uit IJburg

Vijf maanden!

Vijf maanden heeft het geduurd voordat ik luis- en neetvrij was. Daarnaast nog eens een kleine vier weken voordat ik mijn hersenen ervan overtuigd had dat er echt heus waar geen neten meer uitgekomen waren.
In totaal een half jaar van ongeloof, afgrijzen, vies voelen en kammen, kammen, kammen. Vele uren per dag. Verschillende kammen geprobeerd, verschillende shampoos, petroleum, tja, wat niet. Wanhoop: van de luizen kon ik met doorzettingsvermogen nog wel winnen, van de neten niet.

EB

Mijn dochter is op 6 mei geholpen door Ingrid Leussink (Luizenkliniek Dordrecht),onze dank aan haar voor de geweldige hulp. Bij mijn dochter was sinds een paar weken luis geconstateerd,wat met haar veel en lang haar heel veel stress mee bracht. Na en paar verschillende shampoos,lotions kammen nog steeds netten en jeuk.Via de computer ben ik u site tegengekomen en gelijk een afspraak gemaakt,wat erg vlot verliep!Die dag is mijn moeder met mijn dochter meegegaan en het is echt meegevallen omdat ze daar op hun gemak gesteld werden! Nu ik het haar 2 keer gekamd heb nog een aantal ( dode)

Claudia