De Luizenkliniek Scholenservice

PROFESSIONEEL ADVIES EN BEGELEIDING  NAAR EEN EFFECTIEF HOOFDLUISPROTOCOL OP SCHOOL

Het huidige hoofdluisprotocol is reeds 25 jaar onveranderd en gedateerd.
Wij bieden scholen professionele hulp met een actuele en effectieve werkwijze om hoofdluis op school onder controle te krijgen en houden:

Vernieuwend

Effectief

RIVM erkend

Kind naar huis sturen overbodig

Gratis

De scholenservice op de Prins Bernard School in Velp

  


De luizencontrole op de Prins Bernard School in Velp is geweest.

We hebben veel aan jullie gehad, het kammen met de door jullie geleverde netenkammen ging zeer efficiënt. Waar bij sommige kinderen idd geen neet te zien was, bleek na het kammen wel degelijk nimfen en luizen te zitten. Bedankt voor jullie inzet en mochten we jullie weer nodig hebben, dan weten we jullie te vinden!

Met vriendelijke groeten, Lucia van der Pavert, Luizen coördinator Prins Bernard school Velp

Lucia van der PavertLuizen coördinator Prins Bernard school Velp

WIE ZIJN WIJ?

De Luizenkliniek is een door het R.I.V.M. erkende dienstverlening in de bestrijding van hoofdluis. Wij zijn gespecialiseerd in controle, determinatie, eliminatie en voorlichting op het gebied van hoofdluis.

WAAROM BIEDEN WIJ ONS AAN?

Veel scholen kampen met een dermate hoofdluisprobleem dat hele klassen besmet zijn, (luizen)ouders geheel ontmoedigd raken en het huidige hoofdluisprotocol het probleem niet de baas kan.

Wij bezitten specifieke kennis en een controle-methode om hele klassen nauwkeurig, maar binnen de beperkte tijd die school heeft, mee te controleren.

Wij zijn de enige opgeleide en gecertificeerde hoofdluisspecialisten in Nederland, die dagelijks met hoofdluis werken. Laat ons onze unieke kennis met u delen.

WAT BIEDEN WIJ AAN?

I. Trainingen voor luizenouders/luizencoördinatoren
II. Lezingen voor ouders
III. Lezingen voor studenten (middelbaar onderwijs)

Onze Training voor Luizenouders/Luizencoördinatoren behelst een PowerPointpresentatie en een praktijktraining. Hiermee leren wij hen:

Degelijk en tijd-efficiënt controleren van hele klassen

Alle basiskennis over hoofdluis welke in de praktijk van schoolcontroles nodig is

Determineren van luizen, lege neten, dode neten, levensvatbare neten, roos> actieve besmetting, geëlimineerde besmetting, geen besmetting

Degelijk advies voor ouders

Onze Lezingen voor Ouders behelst een PowerPointpresentatie waarmee wij in korte tijd, en op boeiende wijze, uitleg geven over o.a. de volgende zaken:

Hoe vindt overdracht van een luis plaats?

Wat kan ik doen ter preventie?

Hoe herken ik een besmetting?

Hoe behandel ik effectief?

Onze Lezing voor Studenten (Middelbare School) behelst een Power Point Presentatie en is speciaal gericht op bewustmaking en taboe-doorbreken van het sterk toenemend aantal besmettingen op het voortgezet onderwijs. De inhoud van de presentatie is gelijk aan die voor ouders maar heeft een meer interactieve aard.

WAT VRAGEN WIJ TERUG?

Een goede toegankelijkheid voor ouders naar deze informatie is  een vereiste. Wij vragen geen vergoeding, slechts dat onze websitelink wordt vermeld in het luizenbriefje en op de website en nieuwsbrief van school.

Heeft u interesse neem dan gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend gesprek.  Mail: info@luizenkliniek.nl.

Blijf op de hoogte via onze Facebook Pagina