De volgende VOORZORGSMAATREGELEN zijn van groot belang voor een effectieve behandeling:

Vóór de behandeling:
1. Haren schoon én droog:
Het haar dient schoon (gewassen), ontklit en vrij van alle soorten haarproducten te zijn (geen leave-in conditioner, crème, wax, gel, haarlak, oliehoudende producten, anti-luizenmiddelen e.d.) Wanneer de haren behandeld zijn met luizenmiddelen/oliën, voeg dan een beetje afwasmiddel toe aan de shampoo om deze eruit te wassen. Vochtige haren belemmeren tevens de effectiviteit van onze behandeling. Dus bijv. niet in een staart op laten drogen, omdat het bij de hoofdhuid dan nog vochtig is.
2. Melden van mogelijke condities:

De AirAllébehandeling kan niet worden toegepast op mensen met de volgende condities:
– Korter dan 6 maanden geleden bestraling aan het hoofd
– Grote open wonden aan de hoofdhuid
– Metalen implantaten in het gezicht of schedel (niet gebit)
– Kan geen pijn, temperatuur of ongemak voelen of aangeven
– Geen doorkambaar haar, zoals extensions, dreadlocks, weaves, cornrows e.d
3. Ongecontroleerde/onbehandelde gezinsleden: om herbesmetting van andere gezinsleden te voorkomen is het belangrijk om ieder gezinslid vlak voor de behandeling te (laten) controleren. Alleen wanneer ieder gezinslid met hoofdluis tegelijk wordt behandeld, kunnen wij succes garanderen.

4. Begeleiding jonger dan 18 jaar: Kinderen jonger dan 18 jaar moeten begeleid worden door een ouder/voogd/familielid van 18 jaar of ouder.
5. Echt bont is verboden in de kliniek: is wreed & vormt een besmettingsgevaar.

Tijdens de behandeling:
6. Luchtig en wit shirt of topje: draag voor de warmte en de zichtbaarheid van luizen graag iets wits, luchtigs, zonder kraag, waar evt. een vlek om mag komen.
7. Sieraden: rond hals/oren en haaraccessoires moeten worden afgedaan.
8. Neem mee: schoon shirt, schoon haarelastiek
9. Betaling: Amsterdam: alleen pin / Schiedam en Houten pin & contant (beperkt wisselgeld)

LET OP:

Wanneer u de voorzorgsmaatregelen niet heeft opgevolgd, kunnen wij niet garanderen u een effectieve behandeling te geven. Onze garantieregeling van 50% korting op een herbehandeling vervalt daarmee.
U zal dan óf de behandeling door kunnen laten gaan zonder garantie, óf u zal de afspraak kunnen annuleren tegen 50% annuleringskosten, en een nieuwe afspraak maken.